Linkkejä ja materiaalia

 

Palvelukartta Kokkola

http://palvelukartta.kpedu.fi/Palvelukartta.aspx?cid=42

 Erityisopetus ja hyvinvointi

 Erityiset opinpolut Yty-hanke

Pajajulkaisu Yty-hanke

Hyvinvointi ja alueeliinen yhteistyö

Osallisuus Kiilakoski Tom

Erilaiset oppijat

 http://www.bao.fi/asiantuntijapalvelut/materiaalipankki/opinnollistamisen-tyokalut/

 Erityisopetuksen esite

Materiaalia työkyvyn ylläpito, liikunta ja terveystieto -opintokokonaisuuden opetukseen

UKK-instituutin Smart Moves -hanke on työstänyt työkyvyn ylläpito, liikunta ja terveystieto -opintokokonaisuuden opetuksen tueksi opettajille käyttöön powerpoint-diasarjoja. Tuntisuunnitelmissa on huomioitu 2015 voimaan astunut opetussuunnitelma. Materiaalia riittää 1-2 tunniksi opiskelijan osaamistasosta riippuen. Diasarjoja on työstetty liikuntaan, ravintoon, uneen ja lepoon sekä ergonomiaan liittyen. Tulossa on myös mielen hyvinvoinnin kokonaisuus yhteistyössä EHYT ry:n kanssa. Diasarjat soveltuvat tueksi myös Ammattiosaajan työkykypassin opintojen opetukseen.

Jos ei muuten niin pelaamalla

Smart Moves -hankkeen, Terve koululainen -hankkeen ja TAMK:n peliprojektissa kehitettiin kaikkiaan 25 terveysaiheista mobiilipeliä, joiden avulla opiskelijoiden kanssa voi käsitellä esimerkiksi ravintoon, työkykyyn ja liikuntaan liittyviä teemoja. Peliportaalista löydät koko valikoiman, kaikki pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi Google Play Storesta.

Pelitalojen ja yleisön suosikkipeli esitellään heti uuden lukuvuoden alussa. Innostava ja yhteisöllinen taukoliikuntapeli Sprint saa koko luokan liikkeeseen. 

Läpäisyn tehostamisen hyvät käytännöt -raportti

SAKU ry:n julkaisema raportti kokoaa yhteen Läpäisyohjelman yli 30 hankkeessa kehitetyt hyvät käytännöt. Raportti täydentää Jukka Vehviläisen kirjoittamaa Läpäisyn tehostamisohjelman historiikki -julkaisua, jossa esitellään hyvien käytäntöjen helmet.

 

Työllistymisen tukemiseen;

http://www.oikeitatoita.fi/?q=pankki/Materiaalipankki

 

 

Työ tekiäänsä kiittää tuotoksia

 2+1 esite

Opso ja nuorisotakuu

Puualan yritykset

Vaatetusalan

Sähköiset ohjausvälineet

 Tukea tarvitsevan ohjaaminen

 

Tutor-opas


Ylläpito
Tunnus:
 
Salasana:
 

Kirjaudu »